Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, citroensap, courgette, gember, groente, groentebouillon, kaneel, kokosmelk, koriander, munt, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië: