Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
In olie gepocheerde forel
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, dille, dragon, forelfilet, limoenrasp, limoensap, olijfolie, tijm en venkelloof
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, munt, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-03:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-03:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-11:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks: