Recept uit Koken voor elke dag:
Lamsvlees met rijst en pijnboompitten
- Ingrediënten:
- amandelschilfers, basmatirijst, lamsvlees, olie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui, water en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bleekselderij, cayennepeper, citroensap, dille, ei, fruit, garam masala, gehakt, gember, groentebouillon, knoflook, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, tomaat, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept uit Spaans:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: