Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Gesauteerde kip met morieljes
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, gedroogde morieljes, kippenbouillon, kippenbout, peper, sjalot, slagroom, zeezout en zonnebloemolie
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, dragon, droge witte wijn, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: