100 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbleekselderijbloemboterbouilloncitroencitroensapdragondroge witte wijneiknoflookmaïzenamelkolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalottijmuiwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Klein kastanjesoepje

Ingrediënten:
hazelnootolie, kastanjechampignons, kastanjes, kippenbouillon, olijfolie, peper, slagroom, witte vermout en zout

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:

De lekkerste 'clam chowder'

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloemige aardappelen, citroen, doorregen rookspek, kippenbouillon, knoflook, laurier, maiskolven, olijfolie, rode spaanse peper, slagroom, tijm, ui, venusschelpen, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Hartverwarmende kalkoenstoof

Ingrediënten:
bloem, champignons, citroen, ei, kalkoenborst, kippenbouillon, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, peterselie, slagroom, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / voorgerecht uit De truffel:

Lichte kastanjebouillon met eendenlevertartaar

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, eendenlever, fleur de sel, kastanje, kippenbouillon, noilly prat, olijfolie, peper, piment d'espelette, sjalot, slagroom, topinamboer, witte truffel en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Lunch / buffet / avondmaal uit 52 Soepen:

Wittebonensoep Met Groentechips

Ingrediënten:
citroensap, kippenbouillon, melk, olijfolie, reuzenbonen, slagroom, knoflook, verse tijm, witte bonen, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Peterseliesoep

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemige aardappels, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olijfolie, peterselie, radijsjes, slagroom, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Zalmchowder Met Citroen, Aardappels En Koolrabi

Ingrediënten:
aardappels, bacon, chilivlokken, citroensap, kippenbouillon, koolrabi, olijfolie, slagroom, venkelzaad, verse dille, wodka, zalm en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Mosselsoep Met Cider En Bacon

Ingrediënten:
bacon, boter, droge cider, gebakken uitjes, kippenbouillon, laurierblaadje, maïzena, mosselen, olie, sjalotjes, slagroom, tijm, knoflook en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Coqolade

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, droge witte wijn, kastanjechampignons, kerrie, kippenbouillon, knoflook, kokkels, olijfolie, rode ui, saffraandraadjes, slagroom, stokbrood, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Hert met romige bonen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bleekselderij, boter, extra vierge olijfolie, gerookte doorregen bacon, hertenlendenbiefstuk, kippenbouillon, knoflook, mais, olijfolie, rozemarijn, slagroom, tijm, tuinbonen, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / wild
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Aardpeersoep Met Geplukte Kip En Gremolata

Ingrediënten:
aardperen, chilivlokken, citroen, bladpeterselie, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, olijfolie, slagroom, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kip met mousserende wijn - pollo allo spumante

Ingrediënten:
boter, braadkip, cayennepeper, kippenbouillon, mousserende witte wijn, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Mosterdsoep

Ingrediënten:
amelandse mosterd, beemster, edammer, gedroogde bieslook, groentebouillon, groninger mosterd, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, mosterd, olie, peper, roggebrood, slagroom, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Kippastilla

Ingrediënten:
cognac, filodeeg, gedroogde chipotlepeper, gedroogde rode chilipeper, gerookte-paprikapoeder, ghee, grof zeezout, kaneelstokje, kip, kippenbouillon, knoflook, krenten, olijfolie, pijnboompitjes, poedersuiker, pure chocolade, romatomaat, roze peperkorrels, sjalotten, slagroom, spinazie, ui, urfapeper, valdespino sherryazijn, witte wijn, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Kalfshaas met wilde paddestoelen

Ingrediënten:
boter, demi glace, eekhoorntjesbrood, kalfsbouillon, kalfshaas, kippenbouillon, knoflook, madeira, morielje, olijfolie, peper, bladpeterselie, sherryazijn, sjalot, slagroom, wilde paddestoelen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Pompoensoep - soupe potiron

Ingrediënten:
croutons, gemalen kaneel, gemalen koriander, kippenbouillon, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, pompoen, slagroom, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Haal meer recepten op...