471 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroendroge witte wijngehaktgroene paprikaknoflooklaurierolieparmezaanse kaaspeperpeterselierijstrode paprikasuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kalfsschotel met groenten

Ingrediënten:
bloem, bouillon, kalfslapjes, majoraan, olie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelknol en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork and vegetables / Varkensvlees met groente

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

13 tips om je peuter meer groente te laten eten

Ingrediënten:
avocado, bloemkool, bouillonblokje, champignons, courgette, fruit, gehakt, gehakt, groente, groenten, havermout, knoflook, koolrabi, kwark, limoenschil, mandarijn, olijfolie, paprika, pindakaas, pompoen, rode biet, roerei, snoeptomaatjes, tomaat, tomatensaus, verse geitenkaas, verse munt, water, wortel, worteltjes, yoghurt, zoete aardappel en zout

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kippenlever met pasta

Ingrediënten:
bacon, balsamicoazijn, droge sherry, gele kerstomaat, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, olijfolie, pasta, rode kerstomaat, rode ui, tomatenpuree en spinazie

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Spareribs met tomaat en gember

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gember, donkere sojasaus, bruine suiker, gehakt, kippenbouillon, olie, rijstwijn, sherry, knoflook, tomatenpuree en uien

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:

Kip met bloemkool en kaneel

Ingrediënten:
bloemkool, kaneel, kippenbouillon, kippenvleugeltjes, olijfolie, peper, rode wijn, tomatenpuree en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gesmoorde aardappeltjes met saffraan en paprikapoeder

Ingrediënten:
kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, saffraandraadjes, scherp paprikapoeder, tomatenpuree, verse koriander en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
salade / gevogelte / aardappelgerecht / feestdagen
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gesmoorde Kip Met Sperziebonen

Ingrediënten:
gehakt, gemalen piment, kaneel, kipfilets, kippenbouillon, olijfolie, sperziebonen, knoflook, tomaten, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Joloff-kip met rijst

Ingrediënten:
gedroogde garnalen, groene spaanse peper, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, palmolie, plantaardige olie, tijm, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui en witte langkorrelrijst

Keuken:
Afrikaans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Recept uit Wokken met Ming:

Noedels happy family

Ingrediënten:
asperge, bosui, buikspek, gelakte eend, gember, kantonese noedels, kippenbouillon, knoflook, olie, rijstwijn, scampi, suiker, tomatenpuree, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Moules frites met garnalenbisque

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, chilivlokken, crème fraîche, frituurolie, garnalen, gehakt, kippenbouillon, olijfolie, knoflook, tomatenpuree, ui, mossel, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Bijgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Pittige tomatensaus

Ingrediënten:
cayennepeper, diepvriesdoperwtjes, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
warme sauzen / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Harira (lamsvlees, kikkererwten en spinazie)

Ingrediënten:
citroen, fijne kristalsuiker, gedroogde kikkererwten, gemalen komijnzaad, gemberpoeder, jonge spinazie, kippenbouillon, koriander, lamsnek, olijfolie, saffraan, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui, zout, zuiveringszout en zwarte peper

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Hyacint van vis

Ingrediënten:
bosui, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, pijnboompitten, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, visfilet, witte azijn, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Kreeft met gember

Ingrediënten:
bosui, gember, kippenbouillon, knoflook, kreeft, olie, peper, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Verse tomatensoep met orzo en gruyerecroutons

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, gruyère, honing, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, mild paprikapoeder, olijfolie, orzo, oud stokbrood, sjalot, tomatenpuree en trostomaten

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Spaanse rijst met mosselen

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, koriander, mosselen, olijfolie, puntpaprika, spaanse paellarijst, tomatenpuree, trostomaat, ui, zachte chorizo en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...