Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Kalfsschotel met groenten
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, kalfslapjes, majoraan, olie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelknol en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, droge witte wijn, gehakt, groene paprika, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Lunch / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Wokken met Ming:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik: