Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Blije kip in riesling
- Ingrediënten:
- biokip, boter, druiven, kippenbouillon, laurierblad, peper, sjalotjes, slagroom, tijm, knoflook en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: