Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Tarbot met kruiden
- Ingrediënten:
- bloem, boter, knoflook, munt, olijfolie, peterselie, rozemarijn, salie, tarbotfilet, tijm, visfilet, water en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, gedroogde tijm, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Spis:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Spis:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit The big green egg book:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het Franse bakboek:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek: