Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Youvetsi (Lamsvlees & tomaat met rijstkorrelnoedels)
- Ingrediënten:
- boter, kaneel, knoflook, lamsbout, olijfolie, orzo, parmezaanse kaas, risoni, rode ui en tomaat in blik
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, fruit, groente, kippenbouillon, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, wortel, yoghurt, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: