Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Lamsvlees uit de oven met tomaat, knoflook en pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde oregano, kefalotyri, knoflook, lamsschouder, olijfolie, orzo, tomaten, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, koriander, lamsbout, lamsgehakt, laurier, munt, olie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Picknick / lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem: