Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Etli taze fasulye - Snijbonenschotel met vlees
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, lamsvlees, snijbonen, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, ei, gehakt, groente, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, rode paprika, runderbouillon, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Recept van What's that smell:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van Food en So Much More: