Recept uit Het Franse bakboek:
Fougasse au sucre
- Ingrediënten:
- bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, olijfolie, slagroom en tafelzout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, banketbakkersroom, bloem, boekweitmeel, citroensap, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, knoflook, meel, melk, olie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, volle melk, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Ontbijt / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:
Recept uit Turquoise:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:
Recept uit Italiaanse patisserie:
Snack of tussendoortje uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit Bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit Zuur:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Italiaanse patisserie:
Bij de koffie uit Minimania:
Bij de koffie uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier: