Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Pasta met knoflook en olie
- Ingrediënten:
- extra vierge-olijfolie, knoflook, linguine, peterselie, spaanse peper, spaghetti en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan / pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: