Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Lamsvlees uit de oven met tomaat, knoflook en pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde oregano, kefalotyri, knoflook, lamsschouder, olijfolie, orzo, tomaten, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, fruit, gehakt, lamsgehakt, lamsschouder, munt, olie, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: