Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Sint-jakobsvruchten gestoomd met sojasaus
- Ingrediënten:
- bosui, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sint-jakobsschelp, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, bruine suiker, donkere sojasaus, ei, fijne kristalsuiker, gember, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Lunch / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Oh My Dish:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Margriet kookboek:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: