Bijgerecht uit Jeruzalem:
Yoghurt met komkommersaus
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroen, gedroogde munt, griekse yoghurt, knoflook, minikomkommers, witte peper en zout
- Keuken:
- Midden-Oosten / Israëlisch
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, chilipeper, citroen, citroensap, ei, garam masala, gemalen komijn, gember, griekse yoghurt, komijnpoeder, komijnzaad, komkommer, koriander, korianderzaad, kurkuma, limoen, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode chilipeper, rode ui, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Ontbijt / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Lunch / bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept van Etenenzo:
Recept uit Honey & co:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Simpel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turkse kookkunst:
Recept uit De smaak van mijn herinnering: