Recept uit De Joodse keuken:
Hashwa voor ovenschotel met komijn en cayennepeper
- Ingrediënten:
- cayennepeper, kalfsgehakt, komijn, lamsgehakt, peper, pijnboompitten, ui, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Syrisch / Sefardisch / Joods
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, gember, knoflook, kokosmelk, komijn, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruiden, kurkuma, olie, paprikapoeder, peper, plantaardige olie, rode chilipeper, rode ui, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Picknick / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Jamie's dinners:
Avondmaal uit Veg!:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Ontbijt / brunch uit Nigella bijt:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Avondmaal uit Fresh en light: