Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Carpaccio van gerookte vis
- Ingrediënten:
- bieslook, citroen, gerookte forel, gerookte zalm, gerookte zalmforel, kappertjes, olie, peper, peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, ansjovisfilet, basilicum, bleekselderij, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, groene paprika, knoflook, laurier, laurierblad, peper, peterselie, tomaat, ui, venkelzaad, visbouillon, visfilet, witbrood, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Spaans koken:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: