Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Forel "Mollau"
- Ingrediënten:
- boter, brood, elzas, forel, knoflook, kruidnagel, laurier, peterselie en ui
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, knoflook, knolselderij, kruiden, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, slagroom, specerijen, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Cajun koken:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het kleine fornuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Basisrecept uit Een kookboek.: