Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Petrezselymes újkrumpli - Aardappelen met peterselie
- Ingrediënten:
- nieuwe aardappelen, peterselie, plantaardig vet, reuzel en zout
- Keuken:
- Hongaars
- Soort:
- vegan / aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, prei, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht uit Eten en zo:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Spaans:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Brunch / lunch uit Home Made winter:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Smaakbijbel: