Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Basisrecept uit Een jaar in Toscane:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Buffet uit Koude keuken: