148 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcitroensapdroge witte wijneieidooierknoflookkruidnagellaurierlaurierbladmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomrozemarijnsjalotslagroomsuikerwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in roomsaus met samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, fond, kervel, knoflookboter, kruidenboter, mager rundvlees, merg, mosterdboter, niervet, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, peterselieboter, runderbouillon, sjalottenboter, slagroom, slakkenboter, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Tagliatelle met cantharellen

Ingrediënten:
bandnudeln, droge witte wijn, gezouten boter, lente-uitjes, lintpasta, nootmuskaat, peper, pfifferlinge, rookspek, slagroom en tijm

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Kippastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, champignons, crème fraîche, ei, engelse mosterd, kipfilet, kippenbouillon, lente-ui, nootmuskaat en tijm

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gentse stoverij

Ingrediënten:
azijn, bier, boter, boterham, kalfsnier, laurier, mosterd, nootmuskaat, rundersukadelapje, tijm, ui en varkenslever

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Smeerleverworst

Ingrediënten:
boter, ei, ganzenlever, gerookt spek, kippenlever, kleurzout, knoflook, madeira, nootmuskaat, port, sjalot en tijm

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / orgaanvlees
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Romige Spätzle-schotel met savooiekool

Ingrediënten:
bieslook, boter, champignons, groentebouillon, lente-ui, nootmuskaat, peper, room, savooiekool, spätzle, tijm en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje 2 notities

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Vleespastei met pastinaak

Ingrediënten:
appelcider, bladerdeeg, bloem, boter, ei, gemalen kruidnagel, kaneel, nootmuskaat, olijfolie, pastinaken, runderbouillon, runderstoofvlees, tijm, ui en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Hutspot met bruine bonen

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouillontablet, bruine bonen, kruidnagelpoeder, laurierblad, margarine, mosterd, nootmuskaat, runderlappen, tijm, ui, ui, winterwortel en worcestersaus

Soort:
stamppot
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Kippenleverpaté

Ingrediënten:
cognac, crème fraîche, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, kippenlever, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, boter, port, room, sjalot, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Blinde vinken met basilicumtomaten

Ingrediënten:
basilicumtomaten, belgische mosterd, boter, ei, half-om-halfgehakt, knoflook, nootmuskaat, paneermeel, peper, rosbief, tijm, ui en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / rundvlees / groente
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Polenta

Ingrediënten:
boter, eidooier, gevogeltefond, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, polentagriesmeel, raapolie, sjalot, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Hachis Parmentier herfst

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, butternutpompoen, eidooier, half-om-halfgehakt, knoflook, nootmuskaat, peper, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / rundvlees / aardappelgerecht
Haal meer recepten op...