Diner / voorgerecht uit Koken met Karin:
Vijgen uit de oven met rauwe ham en tijm
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, extra vierge-olijfolie, rauwe ham, tijm en vijgen
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmaham, peper, peterselie, suiker, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken met Karin:
Recept uit Puur genieten 2:
Recept uit Yo Kids:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het literaire eetboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen: