Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapeigroentebouillonkippenbouillonknoflooklaurierolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomrozemarijnsjalotslagroomsuikertijmtomaatuiwaterwijnwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Drinken / aperitief uit Home made:

Champagne & citruspunch

Ingrediënten:
champagne, cognac, grapefruitsap, limoensap, munt, sinaasappelsap, suiker en water

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Drinken / cocktails uit Home Made winter:

Cranberry-champagne

Ingrediënten:
cava, champagne, cointreau, cranberry's, cranberrysap en munt

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken / aperitief uit Thermomix Feest:

Picon Champagne

Ingrediënten:
champagne, cointreau, grenadine, ijsblokjes, physalis en picon

Soort:
cocktails
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Tong in Champagne

Ingrediënten:
beurre manié, boter, champagne brut, champignons, sjalot, tong en truffel

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:

Coquilles in champagne

Ingrediënten:
beurre manié, boter, champagne, champignons, coquilles, eidooier, double cream en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met champagne

Ingrediënten:
boter, bouillon, carnarolirijst, champagne, crème fraîche, parmezaanse kaas, sjalot, verse kervel, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Champagne-dillevinaigrette

Ingrediënten:
franse mosterd, mousserende witte wijn, notenolie, peper, sjalot, verse dille en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Haal meer recepten op...