Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Entrecôte minute
- Ingrediënten:
- entrecotes, grof zeezout, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, sjalot en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, fond, kalfsbotten, knoflook, kruiden, lardons, laurierblad, olie, paprika, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tomaat, ui, varkenszwoerd, vlees, volle jonge rode wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier: