Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Biefstuk met kokosmelk en witte peper
- Ingrediënten:
- biefstuk, champignons, citroengras, knoflook, kokosmelk, limoenblad, limoensap, olijfolie, roomboter, sjalot, thaise vissaus en witte peper
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit BioBudget:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Recept uit NAJAT:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Arabia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas: