Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Steenbolkfilets in witte wijn met prei en wortel
- Ingrediënten:
- boter, olie, prei, rode ui, steenbolkfilet, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: