Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food & Friends:
Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak: