Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding rundvlees bakken frituren
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, ei, frituurolie, olijfolie, oud brood, paneermeel, rundvlees en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees / frituur
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, avocado, bloem, boter, groente, jam, kikkererwten, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, suiker, ui, vet, vis, vlees, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Buffet uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Mediterraneo: