Recept uit El Bulli:
Tomaat & Spaghetti
- Ingrediënten:
- agar-agar, auteurmoshik roth, basilicum, crutomat, extra vergine olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas, suiker, tomatensap, ui, water, witte peper en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, ei, gehakt, gemalen komijn, gember, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peterselie, rode paprika, tijm, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit El Bulli:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Culinaria España:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Het beste van Roger van Damme:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Lunch uit Vegan Genial: