Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Slasaus met eieren
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, ei, knoflook, mosterdpoeder, olie, peper, sjalot, suiker en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bruine basterdsuiker, citroensap, eidooier, gember, kaneel, knoflook, komkommer, maïzena, mosterd, nam pla, olie, olijfolie, paneermeel, plantaardige olie, tomaat, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Spice Wise:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:
Ontbijt / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / buffet / bijgerecht / lunchgerecht uit Indonesie:
Recept uit Spice Wise:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi: