143 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbotercitroencourgettegroentebouillonkruidenlauriermuntolijfolieoreganopeperpeterselierode uisjalotsuikertijmtomaatuivruchtensapwaterwortelzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Abzikozentapenade

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde abrikozen, knoflook, olijfolie, peper en rozemarijn

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:

Rauwe groenten met dipsaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bindsla, bleekselderij, bruinbrood, citroensap, dijonmosterd, honing, knoflook, olijfolie, rode paprika, rozemarijn, sesamzaad en venkel

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Yoghurt-kruidenssaus

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, room, rozemarijn, tijm en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Steak tagliata

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, entrecote, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rucola en verse rozemarijn

Soort:
vlees
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Schorseneren

Ingrediënten:
citroensap, groentebouillon, knoflook, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, rozemarijn, schorseneren, suiker en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:

Kip met honing en citroen

Ingrediënten:
citroensap, honing, kipdrumsticks, kippenbouillonblokje, knoflook, maïzena, olijfolie, oregano, rozemarijn en water

Keuken:
Grieks
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Gevulde aubergine met gyrosvlees

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, gele paprika, knoflook, lamsbout, olie, oregano, paprikapoeder, rozemarijn, tomaat en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / magnetron
Haal meer recepten op...