Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, gember, groente, knoflook, komkommer, kurkuma, mosterd, olie, olijfolie, peper, prei, sojasaus, specerijen, spinazie, tomatenpuree, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Istanbul:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit BioBudget:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie: