105 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botergembergroentehamburgerskikkererwtenknoflookkruidenolijfoliepaprikapeperpeterseliespecerijenspinaziesuikertijmtomaattomatenpureeuivetvleeswaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Mosselcremesoep met saffraan

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, knoflook, mossel, peper, prei, saffraan, selderijwortel en slagroom

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kippensoep met tomaat en saffraan

Ingrediënten:
bleekselderij, kippeningewanden, kippenkarkas, peterselie, prei, raapje, saffraanpoeder, selderijblad, soepkip, suiker, tomaten, ui, vermicelli, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Ragout van mosselen met saffraan

Ingrediënten:
arachideolie, bladerdeeg, bladselderij, bloem, boter, courgette, crème fraîche, dragon, kervel, knolselderij, laurier, mosselen, peterselie, prei, rozemarijn, saffraan, selderij, slagroom, tijm, ui, visbouillon, witte wijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Risotto met saffraan en spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bouillon, carnaroli rijst, droge witte wijn, groente, ui, kaas, knoflook, olijfolie, pecorino, rijst, saffraan, spinazie, ui, spinazie, wijn en witte wijn

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Saffraan-lasagne van geroosterde groente

Ingrediënten:
basilicum, bloem, broccoli, cherrytomaten, chilipeper, courgette, eieren, groente, groenten, harde bloem, rode ui, knoflook, lasagne, water, olijfolie, oregano, paprika, pasta, pastadeeg, peterselie, puntpaprika, saffraan, tomaten, uien, zout en 
zout en peper

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Chowder met gerookte schelvis, mosselen en prei

Ingrediënten:
azijn, biet, bloemkool, bosui, bosuien, boter, citroenzuur, dille, frambozen, geitenkaas, groente, groenten, knol, koolraap, melk, pastinaken, peperkorrels, prei, prei, rode biet, specerijen, spek, vis, yoghurt, zalm, zout en zoute haring

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Klassieke Franse bouillabaisse

Ingrediënten:
bleekselderij, eierdooier, knoflook, laurierblad, mosterd, olijfolie, prei, rode peper, saffraan, saffraanpoeder, sinaasappelschil, stevige witte vis, stokbrood, tijm, tomaat, ui, venkelknol, venkelzaad, visbouillon en witbrood

Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Court-Bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, fleur de sel, gember, gevogeltefond, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, pernod, peterselie, pimentkorrels, prei, riesling, rozemarijn, saffraandraadjes, sjalotten, venkel, visfond en zeetonggraten

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Kippensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, kippeningewanden, kippenkarkas, peterselie, prei, raapje, saffraan, selderijblad, soepkip, ui, vermicelli, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

marokkaanse minestrone

Ingrediënten:
rode aardappel, bleekselderij, boter, gemberpoeder, kippenbotten, lamsbotten, meiraap, peterselie, prei, saffraandraadjes, tomaat, ui, vermicelli, versgemalen zwarte peper, water, wortel en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Basisrecept uit Een kookboek.:

Basisrecept Noordzeebouillabaisse

Ingrediënten:
bleekselderij, graten en kuit van platvissen, griet, kabeljauw, knoflook, laurier, olijfolie, pastis, peterselie, pieterman, pladijs, prei, rode paprika, rode poon, saffraan, sliptong, tomaten, tomatenpuree, ui, venkelknol en visfumet

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vissformatini met groente - sformato di trota salmonata

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, boter, b-tomaat, courgette, droge witte wijn, eierdooier, peper, prei, saffraan, slagroom, ui, verse bladpeterselie, viskoppen, wortel, worteltjes, zeeforelfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / ei/omelet/frittata / groente / vis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Provençaalsevissoep met rouille en croûtons

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, eidooier, extra vierge-olijfolie, garnalen, knoflook, laurierblad, parmezaanse kaas, pernod, prei, saffraan, sinaasappel, steranijs, stokbrood, tabasco, tomaat, tomatenpuree, ui, venkel, verse basilicum, verse tijm, visbouillon en visfilet

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, vis, knoflook, olijfolie, pernod, peterselie, prei, saffraan, schelpdieren, sinaasappelrasp, stokbrood, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelzaad, zout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Haal meer recepten op...