Recept uit Het Franse bakboek:
Pain de mie au yaourt
- Ingrediënten:
- eieren, bloem, boter, gedroogde gist, honing, water, tafelzout en yoghurt
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakkersgist, biet, citroensap, ei, eidooier, eiwit, fijn zout, gedroogde gist, kaneel, koffie, kristalsuiker, mascarpone, meel, melk, patentbloem, poedersuiker, pure chocolade, rum, suiker, vloeibare honing, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Bakboek:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Snack of tussendoortje / bij de koffie / snack en tussendoortje uit Liever lokaal:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Snack of tussendoortje uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Ontbijt / diner / lunch / nagerecht / lunchgerecht uit Arabia:
Recept uit Hét bakboek!:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:
Bij de koffie uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Zalig zoet:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bij de koffie uit Minimania:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Diner / nagerecht uit Elzas:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Elzas:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek: