Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Gestoomde zeebaars met gember en lente-ui (Qing Zheng Lu Yu)
- Ingrediënten:
- gember, lente-ui, olie, shaoxingwijn, sojasaus en zeebaars
- Keuken:
- Chinees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, ei, groentebouillon, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, limoen, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Recept van Food & Friends:
Recept van Okoko recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming: