Recept uit Het Franse bakboek:
Pastis landais
- Ingrediënten:
- eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, oranjebloesemwater, parelsuiker, rum, tafelzout, vanillestokjes en volle melk
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroenrasp, ei, eidooier, gedroogde gist, griessuiker, instantgist, kaneel, krenten, kristalsuiker, olie, olijfolie, patentbloem, peper, poedersuiker, rum, slagroom, suiker, vanillesuiker, volle melk, water, witte basterdsuiker, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Dikke van Dam:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bijgerecht uit Polpo:
Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / nagerecht uit Wrap 'n roll:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Ontbijt / brunch / lunch uit Koch!:
Snack of tussendoortje uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit De kunst van het koken: