Recept uit Deutsche Küche:
Uienmarinade
- Ingrediënten:
- jeneverbessen, kruidnagel, laurier, peperkorrels, pimentkorrels, suiker, ui en wijnazijn
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vegan / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, rode wijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Lunch / buffet / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Creative chef:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / bijgerecht uit Vol Smaak:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Lunch uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Buffet / bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: