Recept uit Sous vide:
Duxelles van trompettes-de-la-mort
- Ingrediënten:
- kalfsfond, knoflook, koolzaadolie, laurier, madeira, room, rozemarijn, sjalot, tijm en trompettes de la mort
- Soort:
- sous-vide / paddenstoelen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Basisrecept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.: