293 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotereikaneelknoflookkruidenkruidnagellaurierbladmelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirode wijnslagroomspecerijensuikertijmuivleeswaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / avondmaal uit Tomaten:

Macaroni met kaas en tomaten

Ingrediënten:
broodkruimels, cheddar, bloem, boter, kerstomaat, laurierblad, macaroni, nootmuskaat, olijfolie, penne, sjalot, tomatenblokjes uit blik, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Reebout met rode-bessensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, cognac, hertenvlees, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, pittige rode wijn, reebout, rode-bessengelei, sjalot, verse tijm, water, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Kippenleverpaté

Ingrediënten:
cognac, crème fraîche, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, kippenlever, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, boter, port, room, sjalot, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / paté/terrine
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Jerk ham, ei en friet

Ingrediënten:
ananas, ei, friet, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, madame jeanette peper, marmelade, moutazijn, nootmuskaat, olijfolie, piment, rietsuiker, rum, tijm, ui en varkensschouder

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Liebre con lentejas - Gestoofde haas met linzen

Ingrediënten:
bloem, bruine linzen, cognac, groene paprika, haas, hazenbloed, hazenlever, kippenlevers, knoflook, kruidnagels, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, quindillapaprika, rode wijnazijn, sjalot, tijm, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
wild
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Feiner Linsentopf - Verfijnde linzenschotel

Ingrediënten:
aardappel-spekmaultaschen, aceto balsamico, boter, bruine boter, gevogeltefond, groene linzen, kalfsjus, kalfsrollade, knoflook, knolselderij, laurier, nootmuskaat, peper, peperkorrels, prei, sjalot, tijm, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / eenpansgerecht
Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Recept uit The naked chef:

Broodsuas

Ingrediënten:
boter, broodkruim, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, room en ui

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Hachee met kruidnoten

Ingrediënten:
appelstroop, boter, jeneverbessen, kruidnagel, kruidnagels, kruidnoten, laurierblaadjes, nootmuskaat, quatre épices, speculaas, uien en water

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Frankrijk:

Oesters mornay

Ingrediënten:
bloem, boter, gruyère, laurierblad, melk, nootmuskaat, oester, parmezaanse kaas, peper, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Avondmaal uit Liever lokaal:

Stamppot met droge bonen en varkenshak

Ingrediënten:
bacon, boter, droge bonen, hamschijf, kerriepoeder, kruidnagel, kruimige aardappel, laurier, nootmuskaat, olie, peper, speklapjes, ui, varkenshak, winterwortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot / vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Basisrecept uit Ingrediënten:

Moksimarinade

Ingrediënten:
cayennepeper, ketjap, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, paprikapoeder, suiker, ui en zout

Keuken:
Surinaams
Soort:
vegetarisch / pekel en marinades
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Lunch / avondmaal uit Raapsteeltje:

Waldbeantsjessoep

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, belegen kaas, bieslook, bonenkruid, kipfilet, kruidnagel, laurier, maggieplant, nootmuskaat, peterselie, prei, rode paprika, ui en waldbeantsjes

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:

Reebiefstuk in barolo

Ingrediënten:
barolo, bloem, boter, jeneverbes, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, reebiefstuk, rozemarijn, ui, witte truffel en zout

Keuken:
Italiaans
Haal meer recepten op...