Recept uit Alles over kool:
Met Linzen Gevulde Kool
- Ingrediënten:
- champignons, druivenpitolie, groene kool, linzen, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, rozijnen, zilvervliesrijst en zout en peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, kaneel, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Alles over kool:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit Spice Wise:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / voorgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Asperges:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.: