Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Gestoofde zonnevisfilet met truffelboter
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, citroensap, fleur de sel, kippenbouillon, olijfolie, prei, zonnevis en zwarte truffel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, ei, gember, groente, kip, knoflook, knolselderij, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit Koken voor elke dag:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Creative chef:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Familierecepten:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept van Pure Foodie: