267 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroensapeiknoflookkruidenlaurierolieolijfoliepeperpeterseliepreisuikertomaattomatenpureetuinkruidenuivetwaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:

Soep van geroosterde paprika

Ingrediënten:
groentebouillon, ketjap asin, kikkererwten, oranje paprika, peper, plantaardige olie, rode paprika, rozemarijn, tijm, ui en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Bijgerecht uit Thuis in de keuken:

Croutons

Ingrediënten:
brood, cayennepeper, gerookt paprikapoeder, olie, rozemarijn, tijm en venkelzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Aardpeersoep met parelgort

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, laurier, olie, olijfolie, parelgort, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, uien en wortel

Soort:
soep/bouillon / rundvlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Schaapsbitterballetjes met yoghurtsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, dikke yoghurt, eiwit, frituurolie, kaneel, knoflook, komijn, lamsbouillon, laurier, olie, paneermeel, peterselie, rozemarijn, schapenpoulet, tijm, tomato frito, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ingrediënten:

Italiaans kruidenbrood

Ingrediënten:
boter, broodmix, ei, italiaanse kruiden, margarine, olie, oregano, verse rozemarijn, verse salieblaadjes en verse tijm

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Langzaamgegaarde kip

Ingrediënten:
citroenschil, knoflook, laurierblad, olie, pekel, peterselie, rozemarijn, scharrelkip, tijm, water en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Lasagne al forno

Ingrediënten:
crème fraîche, half-om-halfgehakt, knoflook, lasagne, melkvel, oregano, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, rozemarijn, rundvleesbouillon, tijm, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / samengestelde boter
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Heldere consommé

Ingrediënten:
bladpeterselie, doorregen runderlappen, kalfsschenkel, laurier, olie, peperkorrels, prei, rozemarijn, selderij, tijm, ui en winterpeen

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kipfilets met lever en spek

Ingrediënten:
buikspek, kipfilet, kippenlever, kruiden, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:

Runderrollade met wintergroente

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, knoflook, krieltjes, laurier, peentjes, peterselie, plantaardige olie, rode ui, rode wijn, rozemarijn, runderrollade, savooiekool, sinaasappelschil, tijm, vleesbouillon en wortel

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Kippenvleugels met pittige saus

Ingrediënten:
basilicum, bot, chilipepers, fettuccine, gember, groene olijfolie, kip, klei, limoenen, limoensap, marinade, olie, oregano, paarse olijven, pesto, rozemarijn, sojasaus, tijm, tomaten en water

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Reebout uit de oven

Ingrediënten:
boter, cognac, tuinkruiden, jeneverbes, margarine, ontbijtspek, reebout, rode wijn, soepgroenten, spekreepjes, wildfond, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gevulde varkensrollade

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, bouillon, knoflook, mosterd, olie, paprikapoeder edelsusz, rode paprika, rozemarijn, tijm, varkenslende, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Spitskoolsalade met smaken van kimchi

Ingrediënten:
chiliflakes, citroenzest, fijne suiker, gember, granaatappel, granny-smithappels, grof zout, rode ui, spaanse chilipeper, spitskool, sumak, tuinkruiden en zonnebloemolie

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegan / groente
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Donkere biersaus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, donker bir, donkere kalfsfond, karwijzaad, laurier, plantaardige olie, rozemarijn, sjalotten, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, uiknoflook, varkensrugbotten, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Haal meer recepten op...