Recept uit Lente in Sicilië:
porri e patate al forno - prei aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, knoflook, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, slagroom en zout
- Keuken:
- Siciliaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, groentebouillon, gruyère, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Ciao Bella:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / nagerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas: