Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, gemberpoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, olie, olijfolie, peper, rode ui, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, tomaat, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Avondmaal uit Noedels:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Simpel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Simpel:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine: