Recept uit De pastabijbel:
Fettuccine met ham en doperwten
- Ingrediënten:
- boter, doperwten, droge witte wijn, fettuccine, gekookte ham, kippenbouillon, kristalsuiker, parmezaanse kaas, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, gember, knoflook, laurier, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / bijgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Simpel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.: