344 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbloembouilloncitroensapdragondroge witte wijneieidooierkipknoflookmelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreiroomsjalottijmuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Karthuizer fazant - faisan en chartreuse

Ingrediënten:
bospeen, boter, crème fraîche, eiwit, fazant, groene kool, haricots verts, kalfsgehakt, kippenbouillon, madeira, meiknol, peper, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Diner / voorgerecht uit Soepen:

Kippenpasteitje

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, bloem, boter, champignons, kerrie, kipfilet, kippenbouillon, maggi, slagroom en wortel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:

Kalfsvlees met amandelsaus

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, kalfsschnitzels, kaneelpoeder, kippenbouillon, olijfolie, peper, sherry, slagroom en witbroodkruim

Keuken:
Spaans
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Bijgerecht uit Kochen für zwei:

Verveinerisotto

Ingrediënten:
boter, gedroogde verveineblaadjes, kippenbouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, slagroom, witte ui en witte wijn

Soort:
rijst
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Aspergecrèmesoep

Ingrediënten:
aardappel, asperge, bladerdeegstengels, boter, croutons, foelie, kippenbouillon, peterselie, slagroom en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Rijke paddenstoelensoep met truffelolie

Ingrediënten:
boter, gedroogd eekhoorntjesbrood, ham, jamón, kastanjechampignon, kippenbouillon, knoflook, manzanilla, portobello, prei, prosciutto, shiitake, slagroom, veldchampignon en zwarte truffelolie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / paddenstoelen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Doperwtensformato - sformato di piselli dolci

Ingrediënten:
amaretti, bloem, boter, doperwten, ei, kaneel, kippenbouillon, paneermeel, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / ei/omelet/frittata / vegetarisch / groente
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Londonderrysoep

Ingrediënten:
bloem, droge witte wijn, groentebouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, peterselie, rode peper, roomboter, sjalot en slagroom

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Kippasteitjes met pesto

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, cherrytomaatjes, diepvriesbladerdeeg, ei, kippenbouillon, kippenvlees, nigellazaad, olijfolie, pesto, prei, sesamzaad, slagroom en voorgebakken pasteibak

Soort:
quiche
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Tonijnsteaks met ajo blanco met bloemkool

Ingrediënten:
amandel, bloemkool, boter, extra vierge-olijfolie, kippenbouillon, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, sherryazijn, sjalot, slagroom, tonijnsteak, verse tijm en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Preisaus - salsa ai porri

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, groentebouillon, kippenbouillon, prei, slagroom, verse bladpeterselie, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Hamkoepeltjes - cupolette di prosciutto

Ingrediënten:
augurk, bloem, boter, gelatine, kippenbouillon, magere gekookte ham, marsala, nootmuskaat, peper, slablaadje, slagroom, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei / varkensvlees
Haal meer recepten op...