Recept uit Margriet kookboek:
Karbonades uit de elzas
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignon, haaskarbonade, margarine, ribkarbonades, room, sjalot en witte wijn
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, visbouillon, witte bordeaux, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: