Recept uit Turkse kookkunst:
Etli ve pirinçli ispanak - Spinazie met vlees en rijst
- Ingrediënten:
- boter, lamsgehakt, rijst, spinazie, ui en water
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- lamsvlees / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, basmatirijst, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, eidooier, groentebouillon, kaneel, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, rondkorrelrijst, saffraan, sjalot, suiker, tomatenpuree, ui, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht uit Oma's receptenboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Turkse kookkunst: