Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Gebakken girolles met duxelle
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, fleur de sel, girolles, knoflook, laurier, sjalot, tijm, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vegetarisch / paddenstoelen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, tomaat, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Kooktechnieken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Lunch / bijgerecht uit Tomaten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Soepen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër: